Problemer med adgang til hjemmesiden (ryd cache for at løse browserproblemer)

Hvis du har problemer med adgang til eller navigation på vores hjemmeside, kan du prøve følgende:

Desktop

Trin 1: Brug Chrome eller Safari

Vi optimerer vores software og hjemmeside, så de fungerer med browserne Chrome og Safari. Gå videre til næste trin, hvis du allerede bruger en af de browsere.

Vælg et af nedenstående links for at få enten Chrome eller Safari:

Trin 2: Opdatér din browser

Tast en af følgende kombinationer på tastaturet:

• Windows: Ctrl + F5
      • Mac: Option + Cmd + E eller Cmd + Shift + R

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve næste trin:

Trin 3: Ryd browserens cache

Få yderligere vejledning ved at vælge et link til browserudviklerens hjemmeside:

Mobil

Trin 1: Brug Chrome eller Safari

Vi optimerer vores software og hjemmeside, så de fungerer med browserne Chrome og Safari. Gå videre til næste trin, hvis du allerede bruger en af de browsere.

Vælg et af nedenstående links for at få enten Chrome eller Safari:

Trin 2: Ryd browserens cache

Ryd din browsers cache. Se hvordan ved at vælge det relevante link:

Ansvarsfraskrivelse:
Vi giver links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en service til vores spillere. The Stars Group hverken støtter eller tager ansvar for brugen af disse produkter eller hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.