Wire Transfer: Vejledning i udbetaling

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din konto og går til vores bank.

Vi kan kun sende udbetalinger via Wire Transfer til en bankkonto i dit navn. Banken skal også være registreret i dit bopælsland.

Du hæfter for gebyrer, som din bank opkræver for at modtage en Wire Transfer. Vi dækker de gebyrer, som opkræves af afsenderbanken.

Hvis du vil anmode om en udbetaling med Wire Transfer, skal du gøre følgende:

1. Log på din konto, gå til vores bank, og gå til "Udbetal".
  2. Indtast beløbet, du vil udbetale.
  3. På det næste skærmbillede kan du se, om du har ventende automatiske udbetalinger. De vil hver især være knyttet til en betalingsmetode.
  4. Vælg "Wire Transfer", hvis du ikke har nogen ventende udbetalinger, eller hvis der er et resterende beløb.
  5. Indtast dine bankoplysninger, og tryk den grønne knap. Der er ingen grund til at angive oplysninger om mellemliggende banker.
  6. Du kan se dine bankoplysninger ud for Wire Transfer-muligheden. Tjek, om alt ser rigtigt ud, og send din anmodning.

Vi behandler din transaktion inden for 72 timer. Efter godkendelse bliver pengene sat ind på din bankkonto inden for 2-5 hverdage.

Har du spørgsmål? Så spørg endelig.