Kort: udbetalingsinstrukser (Visa/Mastercard)

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din konto og går til banken.
  • Det er kun muligt at udbetale med kort i banken, hvis du har indbetalt mindst én gang med det kort inden for de sidste 12 måneder, og hvis kortet kan bruges til indgående overførsler.
  • Pengene bliver automatisk sat ind på det samme kort, som du brugte til din seneste kortindbetaling.
  • Pengene bliver automatisk vekslet til den samme valuta, som du brugte ved din sidste kortindbetaling.
  • Hvis kortet, der bliver valgt af systemet til at modtage din automatiske udbetaling, ikke længere er gyldigt, skal du annullere din anmodning og kontakte os.
  • Hvis du vil udbetale til et nyt kort, skal du først indbetale med det.

Sådan anmoder du om udbetaling til dit kort:

1. Log på din konto, og gå til banken. Hvis du bruger vores hjælpcenter på hjemmesiden:
    Webbank
  2. Vælg fanen Udbetal.
  3. Du vil så se din tilgængelige saldo. Indtast det beløb, du ønsker at udbetale, og tryk på den grønne pil.
  4. På den næste skærm får du besked, hvis du har uafsluttede automatiske udbetalinger, og du får oplyst de betalingsmetoder, som du kan bruge til at udbetale evt. overskydende beløb.
  5. Hvis du ikke har uafsluttede automatiske udbetalinger, eller hvis der er overskydende beløb, skal du vælge den korttype, som du ønsker at benytte, blandt de tilgængelige betalingsmetoder og trykke på den grønne pil.
  6. Det viste kort bør være det seneste, som du har benyttet til indbetaling.
  7. Send din anmodning.

Når du har sendt din udbetalingsanmodning, tager behandlingen op til 72 timer. Så snart din overførsel er blevet godkendt, bliver pengene indsat i løbet af 10 hverdage.