Overførsel af indstillinger og spillernotater

Du kan overføre dine personlige indstillinger og spillernotater til en anden computer.

Trin 1: Kopiér og flyt de relevante filer

1. Lav en kopi af indstillingsfilen (filnavnet er eller slutter med "user.ini" eller "user").
  2. Kopiér filen med spillernotater (kaldet "notes.user.xml", hvor "user" er dit brugernavn).
  3. Åbn så vores software, og vælg følgende i lobbyen: Hjælp → Åbn Mine Indstillinger-mappen

Når du har åbnet indstillingsmappen, skal du lukke softwaren, før du går videre til næste trin:

1. Find din indstillingsfil og notatfil:
    • Indstillinger: Filnavnet er eller slutter med "user.ini" eller "user".
    • Spillernotater: Filnavnet er "notes.user.xml", hvor "user" er dit brugernavn.
  2. Flyt dem til destinationscomputeren (dvs. send dem i en e-mail til dig selv, kopiér dem til en ekstern harddisk eller lignende).

Trin 2: Føj notaterne til vores software på destinationscomputeren

Så tilføjer du notaterne ved at åbne lobbyen i vores software og følge vejledningen herunder:

1. Værktøjer → Spillernotat-editor → Importer notater
  2. Find den kopierede fil med notater, og tryk på "Åbn".

Overfør så indstillingsfilen:

1. Åbn vores software, og vælg følgende i lobbyen: Hjælp → Åbn Mine Indstillinger-mappen

Når du har åbnet indstillingsmappen, skal du igen lukke softwaren, før du går videre til næste trin.

1. Kopiér den indstillingsfil, som du gemte fra den anden computer, til mappen med indstillinger. Hvis du bliver bedt om at overskrive den eksisterende fil, kan du acceptere det.