Desktop: Lobbyproblemer – rydning af programmets og lobbyens cache

Hvis du har problemer med vores lobby, ser en rød fejlside, grafikproblemer eller indlæsningsproblemer, anbefaler vi at rydde programmets og lobbyens cache i vores software.

Det gør du ved at følge instrukserne herunder afhængigt af dit styresystem:

Windows
  1. Luk vores software. Du vil ikke kunne slette de nødvendige filer, mens vores software er åben.
  2. Åbn kommandovinduet "Kør" (Windows-tast + R).
  3. Indtast:
    %temp%
  4. Slet følgende mapper:
    • "XCW" er programmets cache.
    • "PokerStarsBrCache" er lobbyens cache.

Til sidst afslutter du processen ved at genstarte din computer.

Mac

Det indebærer at slette filer fra vores software og din webbrowser. Derfor bør du sikkerhedskopiere din fil med spillernotater, fordi den bliver slettet i processen. Filnavnet er "notes.user.xml" (hvor "user" er dit brugernavn), og den findes kun, hvis du har gemt notater eller etiketter om andre spillere ved pokerbordene.

Hvis du vil gemme en kopi af filen, skal du begynde på trin 1 i instrukserne. Ellers skal du gå til trin 2, og når du har udført de instrukser, skal du genstarte din computer.

Trin 1: Gem en kopi af din fil med spillernotater

1. Åbn Finder. I menulinjen øverst vælger du: Gå → Gå til mappe...
  2. Kopiér og indsæt følgende stinavn, og tryk på "Gå":
    ~/Bibliotek/Application Support/
  3. Rul ned, og åbn vores softwares mappe, som indeholder filen med notater.

Hvis biblioteksmappen ikke vises:

1. Åbn "Terminal" i "Spotlight". Du finder Spotlight øverst til højre i menulinjen eller ved at trykke på "Command" og mellemrumstasten samtidigt.
  2. Indtast følgende kommando for at finde mappen:
    chflags nohidden ~/Library/
  3. Tryk på Enter

På den måde vises bibliotekets mapper i Finder, så du kan søge efter den nævnte fil.

Når du har fundet filen med notater, gemmer du en kopi af den i en anden mappe.

Trin 2: Slet brugerindstillinger fra vores program

1. Åbn følgende mappe (se ovenstående trin):
    ~/Bibliotek/Application Support/
  2. Find og slet vores softwares mappe.
  3. I mapperne "Indstillinger" og "Cache" skal du vælge de filer eller mapper, som begynder med "com.pokerstars...".
  4. Tøm papirkurven.

Herefter skal du åbne Safari-webbrowseren og gøre følgende:

1. Gå til Safari-menuen ud for Apple-ikonet.
  2. Vælg "Indstillinger" og så "Avanceret", og sæt flueben ved "Vis Udviklermenu på menulinjen".
  3. Gå til "Udvikler".
  4. Klik på "Tøm cache".

Navnet på cache-mappen er "XCW", og du kan finde den under ~/Bibliotek/Caches. Du kan rydde cachen relateret til vores software ved at flytte mappen "XCW" til papirkurven.

Trin 3: Gendan gemte notater

Åbn vores software, og gå til:

1. Hjælp
  2. Åbn Mine Indstillinger-mappen

Luk vores software, og kopiér filen med spillernotater ind i mappen igen. Hvis du bliver bedt om at overskrive en fil, skal du acceptere.

Til sidst afslutter du processen ved at genstarte din computer.