Indstilling af bordudseende

Du behøver ikke bare følge strømmen ... Spil poker på din helt egen måde ved dit helt eget bord.

Der er masser af funktioner til at skræddersy spillet efter din smag. Vil du have et rødt bord? Værsgo. Vil du ændre, hvordan kortene ser ud? Jamen, hvorfor ikke? Har du en favoritplads? Så er den din.

Gå til "Mere" → "Indstillinger" → "Bordudseende", og vælg mellem indstillingerne nedenfor:

• "Temaer": Vælg bordtemaer, filtfarve, bordbaggrund og kort.
  • "Bordvisning": Lav om på, hvordan visse ting vises på bordene. Vælg spillerbilleder, stakværdier, indsatsstørrelser og meget mere.
  • "Kort": Vælg udseende på kortene. Vælg mellem firfarvede kortspil, større kort hos modspillerne og muligheden for at vise dine foldede kort eller ej.
  • "Animation": Slå animation til og fra.
  • "Chat": Vis chatbobler, emojis og beskeder fra dealer, spillere og tilskuere.
  • "Foretrukken plads": Vælg din foretrukne plads for hver bordstørrelse.
  • "Annonceringer": Slå bordannonceringer til og fra.