Hvordan anmoder jeg om odds, sender forslag eller giver feedback?

Hvis du vil anmode om at få odds på en begivenhed, som ikke er på vores hjemmeside, skal du kontakte os og give os følgende oplysninger:

• Hvilken sportsgren vil du gerne spille på?
  • Hvilken sportsbegivenhed er det? Giv så mange oplysninger som muligt: liga, land, hold og turnering.
  • Hvornår finder begivenheden sted?
  • Hvilken/hvilke spilmuligheder du vil spille på.

Så videresender vi oplysningerne til vores oddssættere, som vil forsøge at tilføje de ønskede odds.

Hvad hvis jeg har feedback eller forslag?

Vi vil meget gerne høre om dine idéer til, hvordan vi kan forbedre vores sportsprodukt. Du er velkommen til at kontakte os med dine forslag. Vi sætter pris på al slags feedback.

Kontakt os ved at følge denne vejledning, afhængigt af hvilken platform du spiller på:

• Mobil: Hjælp → Kontakt os
  • Desktop: Hjælp → Kontakt os
  • Hjemmeside: Hjælp → Kontakt os

Vi får masser af idéer, forslag og feedback hver måned. Selvom vi muligvis ikke kan besvare alle henvendelser, overvejer vi alle forslag nøje. Rent faktisk er mange af funktionerne i vores software oprindeligt blevet foreslået af vores spillere.