Cash Out på væddemål

Du kan bruge vores Cash Out-funktion til at indfri dit væddemål, inden sportsbegivenheden er slut.

Hvordan vælger jeg Cash Out?

Du vil se en "Cash Out"-knap på din kupon, hvis du har denne mulighed. Knappen viser det beløb, du kan vælge at låse fast.

Hvis du trykker på denne knap, indfrier vi straks dit væddemål. Udfaldet af sportsbegivenheden er ikke længere vigtigt. Vi lukker væddemålet, og din gevinst (eller dit tab) bliver låst fast.

Hvorfor kan jeg ikke se Cash Out?

Vi har denne funktion i livespil samt singlespil og kombi-spil før kampen, når det er muligt.

Vi kan dog ikke tilbyde funktionen på alle spilmuligheder, og vi kan fjerne den når som helst.

Ved væddemål, hvor der er brugt et Free Bet, er Cash Out ikke muligt, før beløbet er højere end værdien af dit Free Bet.

Hvad skal jeg gøre, hvis Cash Out-knappen ikke virker?

Hvis spilmuligheden er suspenderet, eller hvis odds ændrer sig, f.eks. på grund af et mål, går Cash Out muligvis ikke igennem.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger Cash Out, skal du prøve igen. Hvis det stadig ikke virker, skal du sende os følgende oplysninger:

• ID på det væddemål, hvor du ville vælge Cash Out.
  • Hvilken enhed du brugte – telefon, tablet, laptop eller PC.
  • Tidspunktet for dit forsøg på Cash Out.
  • Styresystemet på din enhed. Eksempelvis iOS 15.4 eller Windows 10.
  • Den benyttede browser – Chrome, Firefox, Safari eller Edge.

Når vi har modtaget oplysningerne, undersøger vi sagen og vender tilbage til dig.