Hvordan ser jeg min spilhistorik?

Du kan se dine væddemål ved at vælge "Mine væddemål" øverst på siden. I vores mobilapp skal du trykke på "Sport" først. Derefter skal du vælge "Aktive" eller "Afgjorte" væddemål, afhængigt af hvilke væddemål du vil se.

I det samme vindue finder du fanen "Ældre væddemål". Der kan du se ældre væddemål, som er indgået inden den angivne dato. For eksempel:

"Væddemål indgået senest torsdag d. 12. januar 2023 kan ses under "Ældre væddemål""