Vis stak i big blinds

I stedet for det egentlige antal chips kan du nemt se din stak ud fra, hvor mange big blinds du har.

Hvis blinds for eksempel er 600/1.200, og du har 18.240 chips, kan du se det som 15,2 big blinds.

I desktopsoftwaren kan du aktivere det under "Indstillinger" → "Bordudseende" → "Bordvisning" og vælge "Vis chipværdier i big blinds" ved de relevante spil (cash games eller turneringer).

På mobil skal du trykke på kontoikonet og så på "Indstillinger" → "Poker".

Når du sidder ved et bord, kan du skifte mellem at få vist big blinds og chips ved at vælge dit eget billede.

Af hensyn til nøjagtighed er der to scenarier, hvor vi går tilbage til standardvisning, selv hvis indstillingen er slået til:

• Når en spiller kaldes og er all-in, vises spillerens stak altid i det egentlige antal chips (eller pengemæssig værdi).
  • Hvis en spillers stak er på under 1 big blind, vises den altid i antal chips (eller pengemæssig værdi).