Finansiel sikkerhed af spillers midler

Siden firmaet startede i 2001, har vi behandlet mange millioner af transaktioner for vores spillere. I alle tilfælde har vi og vil fortsat anvende lovlige og sikre transaktionsmetoder, der er grundigt sikkerhedstestet.

For en komplet liste over tilgængelige indbetalings- og udbetalingsmetoder, venligst besøg Banken.

Spillernes midler og konto balancer opbevares på særskilte konti, og bruges ikke til dækning af driftsomkostninger.

Det betyder at du kan være sikker på, at dine midelr er altid sikre hos os, og dine transaktioner er altid behandlet.