Fjern eller rediger bord- eller turneringsgrænser

Du kan fastsætte indsatsgrænser for vores cash game-borde eller fastsætte en buy-in-grænse for turneringer og Sit & Go's. På den måde kan du have det sjovt med vores spil og samtidig spille med omtanke.

Det gør du ved at følge denne vejledning, afhængigt af hvordan du logger på din konto:

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Indstil bordgrænse eller Begræns buy-in-grænse for turneringer
Mobil
  1. Konto
  2. Indstillinger for ansvarligt spil
  3. Indstil bordgrænse eller Begræns buy-in-grænse for turneringer

Hvis du sænker grænsen, sker ændringen med det samme. Hvis du hæver eller fjerner den, godkender vi ændringen inden for 24 til 48 timer afhængigt af din placering.

Du kan også vælge "SPIL IKKE (begræns alle)". Så kan du slet ikke spille de valgte spil. Hvis du vælger denne indstilling for én type spil, påvirker det ikke din mulighed for at spille en anden.

Når du har fastsat en grænse på din konto, kan du ikke bede om at hæve eller fjerne grænsen i syv dage.

Du kan læse mere om vores funktioner til at sikre ansvarligt spil her.