pokercasinosports

RSA Security Token og RSA Security PIN: Forklaring og instruktion til aktivering, deaktivering og ændring af funktionen

En RSA Security Token er den sikreste måde at beskytte din konto på.

Det er ikke længere muligt at bestille RSA-tokens. Men vi arbejder på at tilbyde andre sikkerhedsalternativer.

Du kan se mere om vores andre sikkerhedsfunktioner her.

Hvad er en RSA Security Token?

En RSA Security Token er en lille enhed, der er unik for din enhed, når den er aktiveret, så din kontosikkerhed opgraderes til "tofaktorbekræftelse".

Tofaktorbekræftelse er baseret på noget, du ved (password og pinkode), og noget, du har (en RSA Security Token).

Når din token er aktiveret, skal du ved hvert login indtaste password og pinkode samt tallene, der bliver vist på din RSA Security Token. Disse tal skifter hvert minut, hvilket beskytter mod "keyloggers" og forhindrer uautoriseret adgang til din konto.

Hvordan aktiverer jeg min token og opretter en RSA Security PIN?

Log på din konto, og gør følgende:

• Hjemmeside: Konto → Indstillinger → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token
  • Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token
  • Mobilapp: Konto → Login og sikkerhed → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token
  1. Følg vejledningen på skærmen.
  2. Indtast det serienummer, der står på din RSA Security Token, og tryk på "Næste".
    • Serienummeret står på bagsiden af din token og består af ni tal.
    • Serienummeret står på klistermærket og er indgraveret i din token.
  3. Læs forklaringen om koden, og tryk på "Næste".
  4. Opret en firecifret pinkode. Det er den ene halvdel af din kode. Tryk så på "Næste".
  5. Indtast din kode – det er den firecifrede pinkode angivet herover efterfulgt af de seks cifre, der vises på displayet på forsiden af din RSA Security Token:
    • RSA Security PIN (din hemmelige pinkode på fire cifre) + token-kode (det sekscifrede tal på displayet på din token) = RSA Security-kode (ti cifre)
  6. Når du har indtastet koden på din token, skal du trykke på "Næste" for at aktivere din RSA Security Token.

Nu da du har aktiveret din RSA Security Token, skal du slå den til ved login.

Hvordan slår jeg min RSA Security Token til?

Log på din konto, og gør følgende:

• Hjemmeside: Konto → Indstillinger → RSA Security Token → Slå RSA Security Token til
  • Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → RSA Security Token → Slå RSA Security Token til
    • Sæt flueben ud for "Slå RSA Security Token til".
  • Mobilapp: Konto → Login og sikkerhed → RSA Security Token → Slå RSA Security Token til

Indtast så de relevante oplysninger i felterne. Dette forhindrer andre i at aktivere eller deaktivere dine sikkerhedsindstillinger uden din tilladelse.

Vent på bekræftelse på, at dine nye loginindstillinger er aktive. Du modtager også en meddelelse med bekræftelse på ændringen af dine loginindstillinger.

Kan jeg ændre min RSA Security PIN?

Ja. Log på din konto, og gør følgende:

• Hjemmeside: Konto → Indstillinger → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token
  • Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token
  • Mobilapp: Konto → Login og sikkerhed → RSA Security Token → Aktivér RSA Security Token

Herefter skal du indtaste serienummeret fra bagsiden af din token, vælge din nye RSA Security PIN og klikke på "Næste".

Indtast din RSA-kode, inkl. din nyligt valgte RSA Security PIN.

Vent på bekræftelse på, at serveren har accepteret ændringen.

Hvordan slår jeg min RSA Security Token fra?

Du kan slå din RSA Security Token fra ved at logge på din konto og gå til:

• Hjemmeside: Konto → Indstillinger → RSA Security Token → Slå RSA Security Token fra
  • Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → RSA Security Token
    • Fjern fluebenet ud for "Slå RSA Security Token til", og vælg "Anvend".