Om at spille i udlandet og i Danmark

Som bosiddende i Danmark og Grønland kan du lovligt og uden begrænsninger spille på vores .DK-software, når du er ude at rejse, så længe det er tilladt i det land, du besøger. Vores tjenester må ikke bruges i områder, hvor dette er forbudt.

Flere oplysninger:

• I Danmark kan du lovligt spille på vores .DK-platform, som er fuldt autoriseret af Spillemyndigheden.
  • Medmindre du er i New Jersey, Pennsylvania eller Michigan, kan du ikke spille om penge i USA eller amerikanske territorier.
  • I lande med lokal lovgivning om onlinespil skal du følge deres krav, f.eks. om bekræftelsesproces, kontobekræftelse osv.).

Hvis du flytter permanent til udlandet, skal du give os besked via vores software, mobilapp eller hjemmeside.