Sæt grænser for spil på sport

Du kan sætte begrænsning på dine indsatser på sportsvæddemål. På den måde kan du have det sjovt med vores spil og samtidig spille med omtanke.

Du kan gøre det på din konto vha. nedenstående vejledning afhængigt af, hvordan du logger på din konto:

Desktop
  • Værktøjer
  • Ansvarligt spil
  • Sæt grænse på indsats ved væddemål
Mobil
  • Konto
  • Indstillinger for ansvarligt spil
  • Sæt grænse på indsats ved væddemål

Du kan også trykke på knappen herunder for at gå dertil på vores hjemmeside:

Begrænsning af indsatser på sport

Når du sætter en begrænsning på indsatser på sport, kan du ikke øge eller fjerne den i 7 dage.

Du kan også vælge "SPIL IKKE (begræns alle)", hvis du slet ikke vil kunne indgå væddemål. Du vil stadig kunne spille alle vores øvrige spil.

Du er ansvarlig for alle transaktioner og al spilaktivitet på din konto. Det er i overensstemmelse med vores generelle vilkår. Hvis du opdager, at vi ikke har implementeret den begrænsning, du har bedt om, skal du fortælle os det med det samme.