Foretrukken plads

I begyndelsen af alle turneringer, som du deltager i, bliver du altid tildelt din plads ved bordet vilkårligt i forhold til knappen på plads nr. 1.

Du kan finde og ændre indstillinger for din foretrukne plads i desktopsoftwaren ved at vælge:

Indstillinger → Bordudseende → Foretrukken plads

Så kan du tilpasse dine indstillinger efter de enkelte bordstørrelser.

Du kan ikke vælge en foretrukken plads på en mobilenhed. Du kan på nuværende tidspunkt ikke ændre perspektivet eller flytte dig fra den tildelte plads.