Gå til pokerspil om play money

Play money-spil er en fantastisk måde at lære vores site og funktioner at kende. Det er sjovt, og du kan komme med i et spil på et øjeblik. Herunder har vi en lille guide til at få dig i gang med at spille om play money. Klik dig blot gennem fanerne for at finde ud af, hvordan du kan spille cash games om play money (også kaldet ring games). Hvis du er interesseret i andre spil såsom Sit & Go's eller turneringer med flere borde, skal du blot vælge de spilformater i stedet og fortsætte derfra. Men vi anbefaler, at du begynder med ring games for at få en fornemmelse for det.

Sådan skifter du til play money-lobbyen og gennemgår lister med spil

Først skal du skifte til lobbyen "For sjov", hvis du ikke allerede er i den, og vælge "Alle spil" (desktop) eller "Poker" (mobilapp) i menuen øverst for at se vores udvalg af play money-spil.

Sådan går du til play money-spil på desktop:

• Sørg for, at du er i lobbyen Poker (HVIS forskellige produkter er tilgængelige, hvor du bor). Du kan vælge produktet og visse hovedmenuer i toppen af vores software.
  • Blandt alternativknapperne "For rigtige penge" og "For sjov", som du finder øverst i højre side (lige under din saldo), skal du vælge sidstnævnte for at åbne play money-lobbyen.
    ***Kun play money-spil bliver nu vist***
  • Skift så over til lobbyen "Alle spil" (i bjælken øverst) for at se de tilgængelige pokerformater såsom play money-turneringer, Sit & Go's eller cash games.
  • Gå til "Cash" for at se vores udvalg af ring games først.

Sådan går du til play money-spil på mobilen:

• Bruger du vores "klassiske" mobilapp, skal du vælge "For sjov" over lobbyen på startskærmen i appen.
  • Har du allerede opgraderet til PokerStars Next Gen-appen (HVIS den findes i dit område), skal du gå til "Konto" og skifte indstilling til "For sjov".
    ***Kun play money-spil bliver nu vist***
  • Derefter skal du skifte til "Poker" i lobbymenuen nederst i appen for at kunne se alle play money-turneringer, Sit & Go's og cash games.
  • Vælg "Cash games", hvis du vil se disse borde først.

Sådan finder du dine foretrukne borde på desktop

Du får vist en liste med spil, som du kan vælge mellem, i lobbyen "Cash". De tilgængelige filtre er en god hjælp til at finde dine foretrukne borde.

• Vælg på forhånd: Lige under spilfanerne kan du specificere spilformatet (dvs. No Limit Hold'em, Limit Hold'em), indsatsniveau (dvs. Low, Medium, High) og antal spillere ved de borde, der vises på spillisten. Og hvis du klikker på "Flere spil" i filtermenuen "Spil", bliver alle udbudte spiltyper vist.
  • Sådan sorterer du listen: Ved hjælp af forskellige karakteristika (dvs. bord, indsatser, spil) kan du sortere listen ved at klikke på et af dem (og derved markere det pågældende parameter med en pil, der viser, om det er i stigende eller faldende rækkefølge). Vi anbefaler, at du sorterer bordene efter "Indsatser" i starten (i stigende rækkefølge fra mindst til størst). På den måde kan du se de tilgængelige indsatsniveauer, og hvilke borde du kan vælge mellem på hvert niveau.
  • Udseende: Du kan også ændre, hvordan listen bliver vist. Klik på de forskellige muligheder under "Udseende" for at få et nyt perspektiv.
  • Skjul fyldte borde: Du kan undgå fyldte borde og undgå ventelister ved at sætte flueben ved "Skjul fyldte bord" over "Indsatser".

Sådan finder du dine foretrukne borde på mobilen

Du kan sætte dig ved et play money-bord via lobbyen "Cash games". Du kan bruge filtrene til at hjælpe dig med at finde dit/dine foretrukne bord(e).

• Sådan vælger du: Gå til "Cash games" eller "Ring games", og vælg det spilformat og den variant, som du er interesseret i (dvs. No Limit Hold'em, Zoom Hold'em, Pot Limit Omaha, Limit Hold'em), for at gå til den pågældende lobby.
  • Sortering med filtre: Afhængigt af spillet kan filterindstillingerne variere (dvs. for de fleste varianter har vi en buy-in-skyder og et filter for bordstørrelse).
    • Ved at justere på buy-in-skyderen kan du specificere det ønskede buy-in-interval for de viste spil.
    • Ved at trykke på alternativknappen ved siden af skyderen (HVIS den er tilgængelig) kan du indsnævre din søgning yderligere ved at vælge din foretrukne bordstørrelse.
    • Når du har truffet dit valg, skal du trykke på "Vis spil" på filterskærmen for at se alle tilgængelige borde baseret på dine valg.

Sådan sætter du dig ved et play money-bord på desktop

Der er grundlæggende to muligheder: Du kan tage plads manuelt eller automatisk få tildelt en plads.

• Dobbeltklikker du på et bord i spillisten, som du er interesseret i, kommer du til bordet uden at få tildelt en plads automatisk.
  • Alternativt kan du vælge "Spil nu" i højre side for at få tildelt en plads automatisk, når du har valgt et bord.
  • Hvis du ikke ser "Spil nu", betyder det, at bordet er fuldt. Du kan enten vente på en plads ved at klikke på "Føj mig til ventelisten" i panelet til højre, eller du kan lede efter et lignende bord ved at vælge "Spil ved et lignende bord", som du finder samme sted.
  • Efter at have åbnet et bord skal du klikke på en tom plads, hvis du ikke har fået tildelt en plads automatisk.
  • Et pop op-vindue med buy-in-muligheder dukker op med beløb og ekstra muligheder for buy-in.
  • Bemærk, at der er en buy-in-skyder, så du nemt kan vælge beløb.
  • Træf dine valg, tryk på OK, og så er du klar til at spille med.

Sådan sætter du dig ved et play money-bord på mobilen

Så simpelt er det:

• Når du har fundet et bord, som du gerne vil spille ved, trykker du på det for at købe dig ind på skærmen "Spil nu".
  • På denne skærm kan du se din nuværende saldo, buy-in-beløbet og yderligere muligheder for buy-in.
  • Træf dine valg, og vælg "Bekræft", hvis du er klar til at tage plads ved bordet.

Sådan genopfylder du dine chips på desktop

Bemærk, at muligheden for at få flere chips ved bordet kun er tilgængelig, hvis din nuværende stak med chips er under bordets maksimum-buy-in.

Du kan få flere chips på to måder:

• Ved at klikke på "Tilføj chips" i øverste højre hjørne af bordet åbnes buy-in-vinduet.
  • Du kan også skyde genvej og højreklikke på din egen plads.
  • I buy-in-vinduet skal du bruge buy-in-skyderen til at vælge det antal chips, som du ønsker at føje til din stak, og bekræfte dit valg for at udføre genopfyldningen.

De ekstra chips bliver taget fra din saldo. Hvis du ikke har nok tilbage på din saldo, vil du kunne se "Gratis chips" (se herunder) og/eller "Køb chips" (HVIS det er tilgængeligt, hvor du bor).

Sådan genopfylder du dine chips på mobilen

Bemærk, at det kun er muligt at genopfylde, hvis du på det tidspunkt har under det pågældende bords maksimum-buy-in.

Du kan få flere chips gennem bordmenuen:

• Åbn menuen i øverste venstre hjørne af bordet, og tryk på "Buy-in" for at åbne buy-in-vinduet.
  • Brug buy-in-skyderen til at vælge det antal chips, som du ønsker at tage med til bordet.
  • Bekræft dit valg for at udføre opfyldningen.

Gratis opfyldning af chips

Du kan få 15.000 nye chips gratis hver fjerde time. Opfyldningen er normalt tilgængelig gennem vores bank.

• Vælg eller rul til "Play Money", og tryk på "Få".

På grund af forskellige bankindstillinger er det også muligt, at muligheden "Få" vises, så snart du har åbnet banken (mens du stadig er i play money-lobbyen).

Afhængigt af din platform kan du gå til banken på forskellige måder:

• Du kan enten trykke på en særskilt knap i hovedlobbyen i vores desktopsoftware eller et menupunkt på startskærmen i vores mobilapp. I vores Next Gen-app kan du finde banken under "Konto".
  • Du kan også få adgang ved at trykke på din saldo (play money eller kontant), som vises i de fleste lobbyer.
  • Og når du bruger vores mobilapp og sidder ved et bord, kan du gå til banken ved at åbne bordmenuen øverst til venstre og så vælge "Din saldo".

Værd at bemærke:

• I vores "klassiske" mobilapps er der en ekstra Gratis chips-mulighed på forsiden i play money-lobbyen. Hvis du allerede bruger vores Next Gen-app, kan du finde indstillingen under "Konto", efter du har skiftet til play money på denne skærm.
  • Spillere på desktop og i de fleste af vores apps kan også fylde chips på ved tilmelding eller i buy-in-vinduet, før de går til et spil, og via rebuy-funktionen i turneringer eller opfyldningsfunktionen i cash games.
  • Husk, at rebuy eller genopfyldning ikke altid er muligt, og at muligheden for at genopfylde gratis kun er synlig, hvis der ikke er nok på din saldo til at dække opfyldningen, OG der er gået fire timer siden den sidste genopfyldning.