Hemmeligholdelse af og anmodning om personlige oplysninger

Vi tager beskyttelsen af vores spilleres oplysninger meget alvorligt, og vi har implementeret forskellige forholdsregler for at sikre, at spillernes identitet, præferencer og andre oplysninger ikke afsløres. Vi har blandt andet investeret i vores server-, database-, backup-, firewall- og krypteringsteknologi.

I overensstemmelse med databeskyttelseslovgivingen er det kun spillerne, der kan tilgå deres personlige oplysninger. Vi giver ikke oplysninger om vores spillere til tredjeparter, medmindre lovgivningen kræver det. Alle vores ansatte skal overholde denne politik og må under ingen omstændigheder videregive spillernes oplysninger til andre. Denne forpligtelse fortsætter, selv efter en ansat har forladt vores virksomhed.

Vi har taget initiativer til at beskytte vores spilleres oplysninger, men du spiller også en rolle i den forbindelse. Husk, at dit kontopassword er hemmeligt, og at du ikke skal røbe det til nogen eller lade andre se det.

Du kan se mere om vores fortrolighedspolitik her.

Hvordan anmoder jeg om oplysninger om min konto?

Du kan til enhver tid indsende en "dataanmodning" via vores software, mobilapp eller hjemmeside. Hvis du gør det, skal du samtidig indsende en kopi af dit ID (f.eks. nationalt identitetskort eller pas) som bekræftelse på din identitet.