StarsCoin og Rewards Store fjernet – FAQ

PokerStars Rewards har fået en ansigtsløftning, og som en del af denne opdatering har vi fjernet StarsCoin og Rewards Store.

Hvorfor har I lavet ændringerne?

Efter en grundig undersøgelse har vi fået værdifuld indsigt i emnet og omfattende feedback fra vores spillere. De fleste spillere fortalte os, at de foretrækker en direkte form for belønning frem for erstatninger som StarsCoin.

Da vi altid lytter og forsøger at blive bedre, har vi set på alternativer. Selvom StarsCoin har tjent os godt i mange år, er de blevet lidt forældede. De er ikke så intuitive eller fleksible, som vi kunne ønske os nu om stunder.

Kort sagt var det tid til forandring.

Hvorfor skulle StarsCoin fjernes?

Vi er gået over til et mere gennemskueligt loyalitetsprogram med kontanter som den eneste belønningstype. Alle kender deres værdi, og de kan bruges universelt, hvorimod StarsCoin kun kunne bruges i Rewards Store.

Du er nok enig med os i, at denne større fleksibilitet er en god ting.

Og hvis du var glad for StarsCoin, fordi du kunne bruge dem til at købe ting i Rewards Store, så bare rolig. Du er velkommen til at bruge dine kontantbelønninger til at købe luksusmerchandise og PokerStars-memorabilia i PokerStars Store.

Kan jeg udbetale de penge, jeg modtager i kister direkte?

Det kan du, hvis der ikke er lovmæssige begrænsninger, der forhindrer direkte udbetaling af bonuspenge.

Se vilkårene på vores side om PokerStars Rewards.

Hvad er der sket med Rewards Store?

Rewards Store er blevet lukket permanent.

Men du kommer ikke til at mangle noget, for du kan stadig benytte PokerStars Store.

Det er en moderne onlinebutik med seje gadgets med branding, det nyeste tilbehør og merchandise med PokerStars-branding.

Hvad er der sket med resterende StarsCoin?

Hvis du ikke havde brugt alle dine StarsCoin i Rewards Store, inden den lukkede, har vi vekslet dine StarsCoin til kontanter.

• Amerikanske dollars som platformsvaluta: Alle resterende StarsCoin er blevet vekslet til $0,01 pr. 1 StarsCoin
  • Euro som platformsvaluta: Alle resterende StarsCoin er blevet vekslet til 0,01€ pr. 1 StarsCoin

Det er sket automatisk. Du behøvede ikke gøre noget.

Du er velkommen til at bruge de penge, som du vil, eller udbetale dem, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvad med RSA-tokens?

Vi kan ikke længere tilbyde RSA-tokens, nu hvor Rewards Store er lukket.

Et godt alternativ er PokerStars PIN. Med det er din konto også godt beskyttet. Det er gratis og nemt at bruge.

Du kan læse mere om PokerStars PIN i denne artikel i vores hjælpcenter.

Tag det roligt, hvis du allerede har en RSA-token til din PokerStars-konto, da du ikke bliver påvirket af denne ændring. Selv hvis du ikke har aktiveret din token endnu, kan du gøre det, når du vil.