Skift valuta på din konto

Du kan ændre valutaindstillingerne på din konto, så du spiller med din foretrukne valuta. På vores platform kan du indbetale, udbetale og spille med penge i amerikanske dollars, euro, canadiske dollars og britiske pund. Men visse cash games og turneringer kan kun spilles med amerikanske dollars, euro og britiske pund.

Hvordan indstiller jeg en foretrukken valuta?

Den "foretrukne valuta" er din standardvaluta for overførsler og handel med turneringspenge på din konto. Du indstiller den ved at gå til banken, vælge fanen "Administrer valutaer" og så vælge "Valutaindstillinger". Her trykker du på "Vælg som foretrukken" for at vælge din foretrukne valuta. Du kan altid ændre din foretrukne valuta i den samme fane.

Vi veksler altid dine penge til din foretrukne valuta, når du modtager eller vinder penge.

Kan jeg føje mere end én valuta til min konto?

Ja. Du kan tilføje en ekstra valuta ved at logge på din konto og gøre følgende:

• Gå til "Bank".
  • Vælg "Administrer valutaer".
  • Vælg "Valutaindstillinger".
  • Aktivér og deaktiver de valutaer, du vil eller ikke vil spille med.

Hvis du er på vores hjemmeside, kan du klikke herunder for at gå direkte til banken:
Sæt indbetalingsgrænser