Filtrering af turneringer med flere borde på mobil

Du kan skræddersy listen med turneringer, der bliver vist på din mobilenhed, ved at åbne appen på din enhed og gøre følgende:

1. Vælg "Turnering" (swipe til venstre eller højre i lobbyen).
  2. Tryk på blyanten.
  3. Vælg "Se alle spil".

Med indstillingerne kan du tilpasse din søgning og se de spil, der matcher dine præferencer.

• Spil – her vælger du den pokervariant, du ønsker at spille.
  • Buy-in – her kan du indsnævre din søgning ved at få vist turneringer, der matcher dine buy-in-præferencer.
  • Hastighed – du kan vælge mellem alle, hyperturbo, turbo, almindelig og langsom.
  • Starter inden for – vælg starttider på turneringer mellem "Når som helst" og om 5, 15 eller 45 minutter.
  • Vis satellitter – sæt flueben her, hvis du vil se satellitter i din søgning.
  • Vis kun åben for tilmelding – når du har tilvalgt denne indstilling, ser du kun turneringer, der er åbne for tilmelding.
  • Turneringsnavn – du kan indtaste et søgeord for at finde en event på listen.

Hvis du sætter hver indstilling til Alle (hvor det er muligt), vises alle turneringer i din søgning. Hvis du ikke ser nogen turneringer, efter du har indstillet dine søgefiltre, er der ingen turneringer, der matcher dine søgekriterier.

Du kan også søge efter en turnering ved at indtaste dens unikke navn eller nummer. Sådan finder du denne funktion:

1. Tryk på menuen (Android) eller "Mere" (iOS).
  2. Tryk på "Søg".