Minimumalder for at spille

Du besøger i øjeblikket vores hjælpcenter fra et land, hvor man skal være fyldt 18 år for at spille.

Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, bedes du have tålmodighed og vente, indtil du er gammel nok til at spille på vores site.

Hvis du er fyldt 18 år og vil oprette en konto på denne platform, skal du klikke på "Opret konto" på forsiden. Så kan du oprette din konto og bekræfte den ved at sende os den nødvendige dokumentation.

Du kan læse mere om vores politik for ansvarligt spil her.