Bordbillede/-avatar

Her er nogle nyttige oplysninger om dit bordbillede.

Hvordan tilføjer eller ændrer jeg et bordbillede?

For at tilføje eller ændre et bordbillede skal du logge på din konto og vælge:

• Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → Vælg billede
  • Mobil: Tryk på Konto, og vælg derefter plustegnet under billedet ud for dit brugernavn.

Et nyt vindue åbnes, hvor du kan vælge mellem forskellige ikoner fra vores galleri eller tilføje dit eget brugerdefinerede billede (kun muligt i desktopsoftwaren).

Vælg et billede fra vores galleri på en af fanerne. Her finder du flag fra hele verden og en lang række avatarer.

Sådan tilføjer du dit eget brugerdefinerede billede (kun desktop):

1. Vælg "Brugerdefineret billede".
  2. "Vælg nyt billede".
  3. Find dit billede på din enhed.
  4. Vælg filen, og tryk på "Åbn".
  5. Når du har uploadet dit valgte billede til vores server, skal du trykke på og trække boksen hen over billedområdet (det lille vindue til højre viser dig, hvordan dit billede bliver vist ved bordet).
  6. Når du er tilfreds med billedet i det lille vindue, trykker du på "Indsend til godkendelse".

Det kan tage op til 5 dage at godkende billedet. Du får en e-mail, hvis dit billede bliver afvist.

Hvis du bruger et billede fra internettet, skal du sørge for ikke at bruge ophavsretligt beskyttede billeder.

Hvor ofte kan jeg ændre mit bordbillede?

Du kan til enhver tid ændre dit billede fra vores foruddefinerede ikoner, men brugerdefinerede ændringer er begrænset til tre ændringer om måneden. Når du har valgt et nyt brugerdefineret billede, bliver dit gamle billede slettet.

Hvis du allerede har uploadet det maksimale antal billeder (tre gange inden for 30 dage), nedtones muligheden for at skifte billede.

Kan jeg blokere end anden spillers billede?

Ja. Højreklik på spillerens billede, og vælg "Bloker billede". Hvis du vil se det igen, skal du deaktivere den samme indstilling.

Du kan slå alle billeder fra ved at gå til hovedlobbyen og vælge:

Indstillinger → Bordudseende → Bordvisning → fjern fluebenet ved "Vis spillerbilleder".

Hvordan fjerner jeg mit bordbillede?

Log på din konto, og vælg:

• Desktop: Indstillinger → Kontooplysninger → Vælg billede. Du får vist dit billede med et papirkurvsikon over det. Tryk på ikonet, og vælg så "OK" for at bekræfte.
  • Mobil: Tryk på Konto, tryk på plustegnet under billedet ud for dit brugernavn, og vælg den tomme ramme.