Sådan skifter du e-mailadresse

Følg instrukserne herunder i at logge på og ændre din e-mail. Vælg den platform, du bruger:

Desktopsoftware
  1. Log på vores desktopsoftware
  2. Gå til "Indstillinger"
  3. Vælg "Kontooplysninger"
  4. Vælg "E-mail"
  5. Indtast din nye e-mailadresse
  6. Bekræft ved at vælge "ANVEND"

Du kan se en video med en trinvis vejledning ved at trykke på playknappen. Videoen er kun på engelsk.

Mobil

Hvis du bruger din mobil, skal du trykke på knappen nedenfor. Så logger du på og følger instrukserne.

Webbank

Du kan se en video med en trinvis vejledning ved at trykke på playknappen. Videoen er kun på engelsk.

Hjemmeside

Hvis du bruger vores hjemmeside, skal du trykke på knappen nedenfor. Så logger du på og følger instrukserne.

Webbank

Vi sender en firecifret kode til din nye e-mailadresse. Når du har fået koden, skal du gå tilbage til sektionen "E-mail" på din konto og indtaste den.