Indbetaling med Skrill: alle nødvendige oplysninger

Skrill er en elektronisk wallet, som du kan bruge til sikre køb online i din lokale valuta uden at opgive dine kort- eller bankkontooplysninger.

Hvordan opretter jeg en Skrill-konto?

1. Gå til Skrills hjemmeside, og tryk på "Register".
  2. Indtast de nødvendige oplysninger.
  3. Læs betingelser og vilkår for at bruge Skrill, og tryk på "Register", hvis du accepterer dem.
  4. Du modtager en e-mail, der bekræfter kontooprettelsen. Tryk på "Get started" for at komme til din nye Skrill-konto.
  5. Så afslutter du din oprettelse blot ved at oplyse din adresse og fødselsdato samt dit telefonnummer.

Når du har bekræftet din e-mailadresse, kan du tilføje din foretrukne betalingsmetode. Du logger bare på din Skrill-konto og går til "Upload" under "Balance". Husk at indbetale penge til dine transaktioner til onlinespil, ellers kan du ikke overføre pengene til din PokerStars-konto.

Hvis du vil vide mere om, hvilke metoder du kan bruge til at indbetale på Skrill, skal du gå til How to Deposit på Skrills hjemmeside.

Hvordan indsætter jeg penge på min brugerkonto?

Så snart der står penge på din Skrill-konto, skal du logge på din PokerStars-konto og gøre følgende:

1. Gå til "Bank". Hvis du er på vores hjemmeside eller bruger vores mobilapp:
    Webbank
  2. Tryk på "Indbetal", og vælg "Skrill" eller "Skrill 1-Tap".
  3. Vælg valuta og beløb til indbetaling.
  4. Indtast den e-mailadresse, du har registreret hos Skrill.
  5. Indtast dit password og touringnummer fra Skrill. Vælg så din betalingsmetode, og tryk på "Bekræft".
  6. Hvis du allerede har indbetalt med Skrill 1-Tap, kan du muligvis springe over trin 4 og 5.
  7. Tryk på "Confirm", når du har fået bekræftelse på betalingen. Vælg så "Return to Merchant" og "Close Window".
  8. Du får en bekræftelse med status på din transaktion.

Hvis du ikke gennemfører transaktionen inden for 10 minutter, bliver pengene ført tilbage til din Skrill-konto. I så fald skal du starte indbetalingsprocessen forfra. Så følger du bare samme vejledning.

Jeg prøvede at indbetale, men det kunne jeg ikke. Hvorfor?

Hvis du ikke kan indbetale, kan det skyldes følgende:

• Din Skrill-konto blev ikke oprettet korrekt, eller der er ikke tilgængelige penge på den.
  • Du valgte ikke muligheden "I will use the money deposited for gaming purposes", da du satte penge ind på din Skrill-konto.
  • Dit kort blev ikke godkendt af Skrill.
  • Du indtastede ikke den rigtige e-mailadresse, der er tilknyttet Skrill.
  • Du indtastede forkert Skrill-password og -sikkerhedskode.
  • Din grænse for udgående transaktioner med Skrill er nået eller er utilstrækkelig.

Hvis Skrills hjemmeside ikke åbnes, når du vil indbetale, kan du prøve følgende:

• Tjek, at du har installeret den nyeste version af din webbrowser.
  • Tjek, at din computer knytter HTML-filer korrekt til webbrowseren.
  • Kør et program til at fjerne spyware, f.eks. Adaware, så du er sikker på, at adware ikke forhindrer, at hjemmesiden åbnes.

Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Skrill direkte.