Ind- og udbetaling: tilgængelige betalingsmetoder

Ind- og udbetalingsmuligheder varierer afhængigt af dit land.

For at se alle dine ind- og udbetalingsmuligheder skal du følge disse trin (hvor det er relevant), eller:

Webbank

Mobilapp

Indbetaling

1. Log på din konto i vores app.
  2. Gå til banken.
  3. Tryk på Indbetaling for at se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Log på din konto i vores app.
  2. Tryk på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Tryk på den grønne pil for at gå fremad og se dine muligheder.
Desktop

Indbetaling

1. Log på din konto.
  2. Klik på Bank.
  3. Klik på Indbetal for at se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Klik på Bank.
  2. Klik på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Klik på Næste for at se dine tilgængelige muligheder.

Hjemmeside
  1. Besøg vores hjemmeside, og klik på fanen Ind- og udbetaling.
  2. Vælg dit land i rullemenuen.
  3. Klik på de tilgængelige betalingsmetoder for at læse mere om dem.

Eller

Log på din konto på vores hjemmeside.

Indbetaling

1. Klik på Indbetaling
  2. Så kan du se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Klik på Konto.
  2. Klik på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Klik på den grønne pil for at gå fremad og se dine muligheder.

Sådan ser du både ind- og udbetalingsmetoder

1. Klik på Konto.
  2. Derefter på Bank.
  3. Vælg fanen Indbetaling eller Udbetal.

Vær opmærksom på, at udbetaling med visse metoder er underlagt vores udbetalingspolitik.