Indbetaling med MobilePay: Alt, du skal vide

Med MobilePay kan du lave indbetalinger ved hjælp af dit telefonnummer.

Du skal blot oprette en MobilePay-konto. Tilføj dit mobiltelefonnummer, knyt en betalingsmetode til din konto, og så er du klar.

Du kan oprette en MobilePay-konto her:

Hvordan laver jeg en indbetaling?

1. Log på din konto, og gå til banken.
  2. Tryk på "MobilePay"-logoet.
  3. Vælg et af de viste beløb til indbetaling. Eller indtast et andet beløb i feltet "Andet".
  4. Tilføj en bonuskode, hvis du har en. Tryk så på den grønne pil.
  5. Tryk på "Fortsæt", hvorefter du bliver sendt videre til MobilePay.
  6. På MobilePay-siden skal du tilføje dit mobilnummer og trykke på "Fortsæt".
  7. Du får besked om, at du kan annullere eller godkende transaktionen. For at gøre det skal du åbne MobilePay-appen og vælge din handling.

Når transaktionen er gået igennem, indsætter vi beløbet på din brugerkonto.

Hvorfor gik min indbetaling ikke igennem?

Hvis din indbetaling ikke gik igennem, kan det skyldes følgende:

• Du har ikke downloadet MobilePay-appen.
  • Du har ikke nok penge på din bankkonto.
  • Du gennemførte ikke indbetalingen i tide.
  • MobilePay afviste transaktionen. Prøv igen.