Chat ved bordene

Når du sidder ved et bord, skal du vælge fanen Chat og skrive dine beskeder i tekstfeltet. Tryk på Enter, så dukker din besked op på bordet.

Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du trykke på chatfeltet, der herefter udvides på skærmen, så du kan skrive dine beskeder.

Der er visse restriktioner for at sikre, at spillerne ikke bliver distraheret:

• Chat er nogle gange slået fra i kritiske faser af turneringer eller i hænder, hvor en spiller er all-in.
  • Chatten må ikke benyttes af tilskuere ved play money-borde.
  • Tilskuere kan ikke chatte ved real money-borde, medmindre de har nok penge på deres konto til at kunne købe sig ind på det pågældende bord.