Godkendt type ID

Vi tager imod scannede kopier og digitalbilleder af følgende former for billedlegitimation:

• Pas
  • Nationalt ID-kort
  • Kørekort

Sørg for, at de indsendte kopier er tydelige og af god kvalitet, og at alle oplysninger tydeligt kan ses. Vi tager ikke imod fotokopier. Kun kopier af de oprindelige dokumenter kan anvendes.

Din geografiske placering er afgørende for, hvilke dokumenter vi kan og ikke kan tage imod. Hvis det er tilfældet for dig, og vi ikke kan tage imod dit valgte ID, kontakter vi dig med information om, hvilken type ID du skal sende i stedet.

Du kan uploade dine dokumenter via vores software, mobilapp eller hjemmeside. Hvis du ikke kan logge på din konto, kan du uploade dine dokumenter via kontaktformularen på vores hjemmeside. Tryk på playknappen herunder for at se en instruktionsvideo om at uploade dine dokumenter (kun på engelsk).

Desktop:

Mobil: