Kontolukning

Vil du gerne tage en pause?

Du kan udelukke dig selv fra at spille i en fastsat periode.

Det gør du ved at følge denne vejledning afhængigt af, hvordan du logger på din konto:

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Udeluk mig fra at spille
Mobil
  1. Konto
  2. Indstillinger for ansvarligt spil
  3. Udeluk mig fra at spille
Hjemmeside

Du kan tilgå funktionen på vores hjemmeside ved at klikke på knappen herunder:

Hvis du føler, at du muligvis har et problem med spilafhængighed, kan du gå til vores side om selvudelukkelse.

Hvis du gerne bare vil lukke din konto, så kontakt os. Vi hjælper gerne.

Hvad sker der med min konto, når den er lukket?

Når vi lukker en konto, beholder vi den i vores system. Hvis du vil spille igen, skal du bede os om at genåbne din tidligere konto. Det er ikke muligt at lukke en konto for at oprette en ny.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan kontakte os ved hjælp af knappen "Kontakt os" herunder.

Hvad sker der, hvis jeg har penge på min konto?

Hvis du har penge stående på din konto, returnerer vi dem til dig som en del af kontolukningen.

Hvad sker der, hvis jeg er i gang med at spille poker eller er tilmeldt en turnering?

Vi kan ikke lukke din konto, mens du er aktiv ved et af vores borde med spil om penge. Forlad bordet, og kontakt os, så vi kan gå videre med at lukke din konto.

Hvis du er tilmeldt en turnering, der endnu ikke er begyndt, afmelder vi dig automatisk.